Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει ξεκινήσει με τον Έλληνα γκαρντ να μένει ελεύθερος ακόμη και μέσα στη μέρα από τη Φενέρμπαχτσε. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται για να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι και στη συνέχεια ο παίκτης θα ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες, πιθανότατα την Κυριακή.
Όπως όμως αναφέρει η «SportDay», μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης που προσέγγισε τον Σλούκα και του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση, το ίδιο συνέβη και με την Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Καταλανοί έκαναν κρούση προς την πλευρά του Σλούκα ο οποίος όμως δεν δέχθηκε καν να μπει σε διαπραγματεύσεις, δείχνοντας ουσιαστικά ότι στο μυαλό του είναι μόνο ο Ολυμπιακός και η επιστροφή του στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.