Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα : Φθορές στα πολιτικά γραφεία βουλευτών της ΝΔ

Πάτρα : Φθορές στα πολιτικά γραφεία βουλευτών της ΝΔ

Φθορές στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέα Κατσανιώτη και Χριστίνας Αλεξοπούλου, προκάλεσαν απόψε άγνωστοι δράστες, στο περιθώριο της πορείας κόντρα στο νόμο για τις διαδηλώσεις

Φθορές στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέα Κατσανιώτη και Χριστίνας Αλεξοπούλου, προκάλεσαν απόψε άγνωστοι δράστες, στο περιθώριο της πορείας στο κέντρο της Πάτρας, ενάντια στο νέο νόμο για τις διαδηλώσεις.

Μπογιές και μια σπασμένη πόρτα

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα άγνωστα άτομα έριξαν μπογιές στην εξωτερική πόρτα και στους εξωτερικούς τοίχους των γραφείων του Ανδρέα Κατσανιώτη, που στεγάζονται σε πολυκατοικία περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου, ενώ παράλληλα έγραψαν και συνθήματα.

Σχεδόν την ίδια στιγμή, και πάλι άγνωστα άτομα έσπασαν την πόρτα του πολιτικού γραφείου της Χριστίνας Αλεξοπούλου που στεγάζεται και αυτό σε πολυκατοικία περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου.

Στην συνέχεια, οι άγνωστοι δράστες έριξαν μπογιά στο εσωτερικό των γραφείων της Χριστίνας Αλεξοπούλου και κατόπιν έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Αντίδραση από την βουλευτή

Ανάρτηση στο facebook για την επίθεση στο γραφείο της έκανε η Χριστίνα Αλεξοπούλου, τονίζοντας ότι οι εποχές που το παρακράτος της αναρχίας δρούσε ανενόχλητο πέρασαν. «Ούτε βήμα πίσω» σημειώνει.

Κάποιοι συνεχίζουν να νομίζουν ότι βρισκόμαστε στις εποχές όπου δρούσε ανενόχλητο το παρακράτος της αναρχίας. Θα…

Δημοσιεύτηκε από Χριστίνα Αλεξοπούλου στιςΠέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Καταδικάζει η ΝΔ

Tις επιθέσεις στα γραφεία βουλευτών Αχαΐας της Ν.Δ., Ανδρέα Κατσανιώτη και Χριστίνας Αλεξοπούλου καταδίκασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

«Οι επιθέσεις στα γραφεία των βουλευτών Αχαϊας της ΝΔ @katsaniotis και @xrisalex είναι θλιβερές πράξεις ανθρώπων που μισούν την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία. Τις καταδικάζω απερίφραστα» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024