Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εφορία στην Κοζάνη, όταν ένας πολίτης, επιτέθηκε με τσεκούρι κατά τριών υπαλλήλων.
Συγκεκριμένα ο άντρας εισέβαλε στο τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης στην οδό Αριστοτέλους, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναλλαγές με το κοινό.
Οι υπάλληλοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, ενώ προκλήθηκε πανικός μεταξύ του κόσμου που ήταν εκεί. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι τον ακινητοποίησαν και τελικά συνελήφθη από την Αστυνομία.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ, με τρία ασθενοφόρα να έχουν σπεύσει, εκεί ενώ η μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα