
Τσεχία : Σύγκρουση τρένων κοντά στην Πράγα – Δεκάδες τραυματίες
Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, οι τέσσερις σοβαρά, όταν επιβατικός συρμός συγκρούστηκε με εμπορευματικό που ήταν ακινητοποιημένος, κοντά στην Πράγα, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, οι τέσσερις σοβαρά, όταν επιβατικός συρμός συγκρούστηκε με εμπορευματικό που ήταν ακινητοποιημένος, κοντά στην Πράγα, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
«Παραλάβαμε τέσσερις ανθρώπους με σοβαρά τραύματα και τους διακομίσαμε σε νοσοκομεία της Πράγας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος του τοπικού κέντρου άμεσης βοήθειας, η Πέτρα Εφενμπεργκέροβα. Δύο ελικόπτερα-ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, διευκρίνισε η ίδια.
«Προσφέραμε επίσης φροντίδες σε 29 πιο ελαφριά τραυματισμένους. Διακομίζονται σε νοσοκομεία», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως τραυματιοφορείς βρίσκονταν ακόμη επιτόπου και ότι υπήρχε ενδεχόμενο να υπάρχουν άλλοι περίπου δέκα τραυματίες που θα χρειαστούν διακομιδή.
Δεν αναφέρθηκε κανένας θάνατος στο αρχικό στάδιο της έρευνας, πάντως η εκπρόσωπος δεν απέκλεισε να «βρεθεί κάποιος» στα συντρίμμια μετά τη σύγκρουση.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 (ώρα Ελλάδας) κοντά στην πόλη Τσέσκι Μπροντ, που απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα ανατολικά της Πράγας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μάρω Κοντού το τελευταίο μήνυμα: «Λυπάμαι που αυτό το καλοκαίρι δεν θα πάμε στα Καμένα Βούρλα»
- Ο Λαουτάρο αποθέωσε τον Μέσι: «Ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που έχω δει» (pics)
- Λέσβος: Φωτιά σε δασική έκταση – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Ρωγμές σε σπίτια στην Κυψέλη: «Οι καθιζήσεις μπορεί να εξελίσσονται – Απαιτούνται μετρήσεις και συνεχής παρακολούθηση»
- Έξαλλος ο Μπέλινγκχαμ μετά τον αποκλεισμό – Έδωσε σφαλιάρα στο κεφάλι του Μπάρκο (vid)
- Κίνδυνος για βαριά τιμωρία από τη FIFA για την Αργεντινή: Οι παίκτες της «αλμπισελέστε» σήκωσαν πανό για τα νησιά Φόκλαντ (vids)





