Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League κρατούσε το πολύτιμο τρίποντο μέχρι το 94', με την Μπέρνλι να την ισοφαρίζει και να της κόβει τη... φόρα για την τετράδα.
Καταστροφική ισοπαλία για την Γουλβς στο Τερφ Μουρ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League φιλοξενήθηκε από την Μπέρνλι για την 36η αγωνιστική της Premier League και αναζητούσε μόνο το τρίποντο.
Ωστόσο, ισοφαρίστηκε (1-1) στις καθυστερήσεις και βλέπει το όνειρο της τετράδας και του Champions League να απομακρύνεται από τα πόδια της. Οι «Λύκοι» βρίσκονται στην 6η θέση της κατάταξης με 56 πόντους, στο -3 από την 4η θέση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 10η θέση με 51 πόντους.
Η ομάδα του Νόυνο Εσπίριτο Σάντο δημιουργούσε καταστάσεις μπροστά από την εστία του Πόουπ, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει το γκολ.
Τελικά, η… προσωρινή λύτρωση ήρθε στο 76′ με τον μόνιμο σκόρερ του συλλόγου. Ο Χιμένες έπιασε ένα τρομερό βολέ από το ύψος της περιοχής, κάνοντας το 0-1. Το σοκ όμως ήρθε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 94΄. Η Μπέρνλι κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ντόχερτι και ο Γουντ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα, μειώνοντας τις ελπίδες της Γουλβς για την τετράδα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.