Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολόπουλος : «Η κλήρωση μάς έβγαλε με τους πιο δύσκολους αντιπάλους»

Παπανικολόπουλος : «Η κλήρωση μάς έβγαλε με τους πιο δύσκολους αντιπάλους»

Ο προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος, μίλησε για την κλήρωση της ομάδας του στο Basketball Champions League.

Δύσκολο έργο θα έχει στους ομίλους του Basketball Champions League το Πριστέρι. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου θα αντιμετωπίσει τις Τενερίφη, Στρασμπούρ, Σάσαρι, Ρίγα, Γαλατάσαραϊ, Ρίτας Βίλνιους και μία ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε αμέσως μετά την κλήρωση της ομάδας του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον θεσμό του Basketball Champions League, μία διοργάνωση που βλέπουμε ότι δυναμώνει πολύ, χρόνο με τον χρόνο».

Ενώ εν συνεχεία πρόσθεσε: «Έχουν προστεθεί αρκετές καλές ομάδες και αυτό το στοιχείο ενισχύει πολύ την διοργάνωση. Γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι φέτος η κλήρωση θα γινόταν μεταξύ πολλών δυνατών και ισάξιων ομάδων.

Πλήρη εικόνα θα έχουμε όταν ολοκληρωθεί το δικό μας ρόστερ, αλλά και το ρόστερ των αντιπάλων μας. Από μια πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κανείς ότι προφανώς πρόκειται για τον δυσκολότερο όμιλο, ο οποίος δεν έχει αδύναμες ομάδες.

Η συμμετοχή στο BCL είναι για εμάς μία σημαντική πρόκληση και η δυσκολία του ομίλου μάς γεννά ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για διάκριση».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024