Τρίκαλα : Πανελλήνιο σοκ από το θάνατο μιας 16χρονης μαθήτριας
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από τον θάνατο της 16χρονης που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από εκκλησία
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από τον θάνατο της 16χρονης που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από εκκλησία.
Η ανήλικη είναι σύμφωνα με πληροφορίες αλβανικής καταγωγής και διέμενε με την οικογένειά της στο κέντρο των Τρικάλων. Την κοπέλα αναζητούσε από χθες η αδερφή της καθώς έφυγε από το σπίτι χωρίς να αναφέρει που θα πήγαινε. Η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία το βράδυ της Τρίτης για να δηλώσει ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της για πολλές ώρες.
Την σορό της άτυχης κοπέλας εντόπισαν έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία οι υπάλληλοι του Δήμου.
Ιατροδικαστής από τη Λάρισα θα εξετάσει τη σορό της 16χρονης για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.
Στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία γίνονται εργασίες και στο σημείο υπάρχουν σκαλωσιές. Πιθανολογείταιη 16χρονης να ανέβηκε στο εκκλησάκι και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία να έπεσε. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 16χρονης καθώς αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διχάζει τις προβλέψεις για τα επιτόκια της Fed
- Mondo Classic: Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Καραλής – Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Ντουπλάντις (vid)
- Συναγερμός μετά την επίθεση σε συναγωγή – Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στη Γερμανία
- Το 1-0 της ΑΕΚ επί της Τσέλιε με κεφαλιά του Βάργκα (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ έχουν εντάξει ενεργά τις κυβερνοεπιθέσεις στις πολεμικές τους επιχειρήσεις
- Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε το χειρότερο φιλί της στη μεγάλη οθόνη – Και δεν έχει καμία σχέση με τον Τομ Κρουζ



