
Μόσιαλος: Η μάσκα δεν μας κάνει υπερβολικούς, ούτε υποχόνδριους
Στα οφέλη που μας προσφέρει η μάσκα αναφέρθηκε ο Ηλίας Μόσιαλος με ανάρτησή του στο facebook
Στα οφέλη που μας προσφέρει η μάσκα αναφέρθηκε ο Ηλίας Μόσιαλος με ανάρτησή του στο facebook.
O ο καθηγητής πολιτικής υγείας του LSE ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να προσέχουμε και να φοράμε μάσκες σε όλους τους χώρους που συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε αν νοσούν από COVID-19. Η μάσκα δεν μας κάνει υπερβολικούς, ούτε υποχόνδριους. Η μάσκα προφυλάσσει εμάς και τους γύρω μας. (πηγή: US CDC https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/mm6928e2.htm)»
Την συγκεκριμένη ανάρτηση ο κ. Μόσιαλος τη συνόδευσε και με μια εικόνα που δείχνει την προστασία που προσέφερε η μάσκα σε δύο κομμωτές που νοσούσαν με κοροναϊό.
Από τους 139 πελάτες που εξυπηρέτησαν κανένας δεν ανέφερε συμπτώματα, ενώ οι 67 που έκαναν το τεστ είχαν αρνητική διάγνωση.
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Επιβλητική η «Ένωση», ακόμη πιο κοντά στον τίτλο
- Καταδίκη Ζελένσκι στη νέα εξαίρεση των ΗΠΑ για το ρωσικό πετρέλαιο
- Maestro: Γιατί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήρε «τηλέφωνο τον Μόργκαν Φρίμαν»;
- «Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Σιμεόνε»
- Αϊόβα: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους 5 τραυματίες των πυροβολισμών – Έκκληση των αρχών για πληροφορίες
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
