
Χάρης Βαρθακούρης : Η «μοιραία» φωτογραφία της ζωής του
Ο Χάρης Βρθακούρης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram την πιο μοιραία φωτογραφία της ζωής του
Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Η ιδιαίτερη σχέση τους ήρθε στο προσκήνιο μέσα από την μικρή οθόνη και έκτοτε έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.
O Χάρης Βαρθακούρης ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.
Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή του ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ξανά -μετά από πολλά χρόνια- την φωτογραφία που στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.
H σέλφι που «ανέβασε» ο Χάρης Βαρθακούρης 12 χρόνια πριν και ένα like που έκανε τότε η Αντελίνα Βαρθακούρη φαίνεται πώς ήταν… μοιραίο και για τους δύο.
«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !!
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία.
Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των…likers (!!).
Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like…
Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ, λίγο πιο’κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία…
Όλα καλά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στη λεζάντα που την συνόδευε.
Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram o Χάρης Βαρθακούρης:
- Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του
- Ειδική άδεια μητρότητας: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Η διαδικασία
- Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι: «Ο Αλλάχ με διέταξε» είπε ο δράστης που τραυμάτισε τρεις γυναίκες
- Εθνική πόλο: Το γλέντι των «χρυσών» παιδιών σε ελληνικό κέντρο στο Σίδνεϊ – Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο (vids)
- Από το Toy Story 5 στην Οδύσσεια: Ξεκίνησε η μάχη των δισεκατομμυρίων στο box office
- Βουλή: Άγρια κόντρα Φλωρίδη- Κωνσταντοπούλου: «Σας τα έχω πει δεν μπορώ να σας βοηθήσω δικηγόρος είμαι…»


