Κλοπ: «Κακή μέρα για το ποδόσφαιρο η δικαίωση της Σίτι»
Ο Γιούργκεν Κλοπ τοποθετήθηκε για την απόφαση του CAS να αναιρέσει την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι.
Την περασμένη Δευτέρα (13/7) η Μάντσεστερ Σίτι δικαιώθηκε από το CAS και θα αγωνίζεται στο Champions League την επόμενη σεζόν. Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε τη δική του τοποθέτηση για τη συγκεκριμένη απόφαση.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Από τη μια είναι θετικό γιατί αν η Σίτι δεν είχε 10-12 παιχνίδια στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, τότε πραγματικά δεν θα είχε τύχη καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, όμως, είναι κακή μέρα για το ποδόσφαιρο γιατί το FFP υποτίθεται ότι βοηθάει και στις ισορροπίες και το μέλλον του Champions League…».
Στη συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός μίλησε και για την κίνηση που έκανε στον Ακινφένουα, καθώς του έστειλε συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδας του στην Championship: «Είναι καλεσμένος στην γιορτή που θα κάνουμε όταν μπορέσουμε για το πρωτάθλημα! 100%! Τον είδα όταν είχε πάει σε προπόνηση με τη φανέλα της ομάδας μας και ήταν πολύ αστείο. Μου έστειλε και βίντεο χθες το βράδυ και ήταν πολύ χαρούμενος».
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
