Κοροναϊός : Θλιβερό ρεκόρ από το Μεξικό – Ξεπέρασε σε θανάτους την Ιταλία
Το Μεξικό μετατράπηκε χθες Κυριακή στη χώρα όπου καταμετράται ο τέταρτος βαρύτερος απολογισμός της πανδημίας του κοροναϊού στον πλανήτη.
Το Μεξικό μετατράπηκε χθες Κυριακή στη χώρα όπου καταμετράται ο τέταρτος βαρύτερος απολογισμός της πανδημίας του κοροναϊού στον πλανήτη, ξεπερνώντας την Ιταλία, με βάση τα δεδομένα που ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας.
Ο απολογισμός
Το μεξικανικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες ότι κατέγραψε 276 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 4.482 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 τις προηγούμενες 24 ώρες.
Ο συνολικός απολογισμός της πανδημίας στη χώρα έφθασε έτσι τους 35.006 νεκρούς επί συνόλου 299.750 ανθρώπων που έχουν μολυνθεί.
Η Ιταλία καταμετρούσε μέχρι χθες 34.954 θανάτους εξαιτίας της COVID-19.
Πολύ υψηλότεροι
Ο μεξικανός υφυπουργός Υγείας Ούγο Λόπες-Γκατέλ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οι αριθμοί των θανάτων όσο και των μολύνσεων από τον κοροναϊό στη χώρα στην πραγματικότητα πιθανόν είναι πολύ υψηλότεροι από αυτούς που καταγράφονται επίσημα.
Πηγή: ΑΠΕ
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών
- Αιτωλοακαρνανία: Ποιος ήταν ο 50χρονος που δολοφονήθηκε – Το παρελθόν δράστη και θύματος
- Το Ιράκ κατέλαβε αεροπορική βάση μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ
- Κασσελάκης κατά Τραμπ: Σήμερα η Γροιλανδία, αύριο τι;
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League! (vid)


