Την θέση ότι την ευθύνη για τα πανηγύρια πρέπει να την αναλάβουν οι δήμοι, διατύπωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
«Δεν μπορεί η αστυνομία να πάει να διαλύσει ένα πανηγύρι, θα πρέπει οι τοπικοί άρχοντες να αναλάβουν την ευθύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ.Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον Σκάι, είπε ότι θα ληφθούν σήμερα αποφάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο για τα πανηγύρια ενώ σημείωσε ότι αν απαγορευτούν θα επιβληθεί ο νόμος.
Αναφερόμενος στον φράκτη στον Έβρο, ο υπουργός δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος στο τέλος του χρόνου και η η κατασκευή του θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας