Τρίκαλα: Βανδάλισαν τζαμί ως απάντηση στον Ερντογάν για Αγία Σοφία
Η απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφερε την αντίδραση ομάδας πολιτών των Τρικάλων, η οποία πέταξε πέτρες στην είσοδο του Κουρσούμ Τζαμί.
Στις πόρτες του Κουρσούμ Τζαμί ξέσπασαν πολίτες στα Τρίκαλα ως απάντηση στην απόφαση του Ερντογάν να κάνει την Αγιά Σοφιά τζαμί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, σήμερα τα ξημερώματα ομάδα Τρικαλινών πολιτών, ως ένδειξη διαμαρτυρία στην απόφαση του Ερντογάν να λειτουργήσει την Αγία Σοφία ως τζαμί, αντέδρασαν πετώντας πέτρες στην είσοδο του Κουρσούμ Τζαμί ή αλλιώς Τέμενος Οσμάν Σάχ.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Δήμος Τρικκαίων, αλλά και η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, η οποία έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να βρεθούν οι δράστες της ενέργειας αυτής, όπως και να μην επαναληφθεί τέτοιο γεγονός.
- Αποκαλύψεις Βουρλιώτη: Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ και το φαινόμενο της… λευκής κόλλας
- Άγιος Δημήτριος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 27χρονου
- Ο αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ιράν «αποκτά παγκόσμια διάσταση», δηλώνει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Χέγκσεθ
- Η τιμωρία της UEFA στον Πρεστιάνι για την ομοφοβική επίθεση στον Βινίσιους
- Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές της
- Ο ΔΣΑ είναι αντίθετος σε αρνητικές συμπεριφορές στη δίκη για τα Τέμπη – Η αιχμή για «συγκεκριμένη δικηγόρο»
