Τρίκαλα: Βανδάλισαν τζαμί ως απάντηση στον Ερντογάν για Αγία Σοφία
Η απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφερε την αντίδραση ομάδας πολιτών των Τρικάλων, η οποία πέταξε πέτρες στην είσοδο του Κουρσούμ Τζαμί.
Στις πόρτες του Κουρσούμ Τζαμί ξέσπασαν πολίτες στα Τρίκαλα ως απάντηση στην απόφαση του Ερντογάν να κάνει την Αγιά Σοφιά τζαμί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, σήμερα τα ξημερώματα ομάδα Τρικαλινών πολιτών, ως ένδειξη διαμαρτυρία στην απόφαση του Ερντογάν να λειτουργήσει την Αγία Σοφία ως τζαμί, αντέδρασαν πετώντας πέτρες στην είσοδο του Κουρσούμ Τζαμί ή αλλιώς Τέμενος Οσμάν Σάχ.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Δήμος Τρικκαίων, αλλά και η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, η οποία έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να βρεθούν οι δράστες της ενέργειας αυτής, όπως και να μην επαναληφθεί τέτοιο γεγονός.

- To σκάνδαλο Μογκερίνι «κατάπιε» την ευρωπαϊκή συμφωνία κατά της διαφθοράς
- O Γ.Γ. της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής για την πιθανή ημερομηνία έναρξης του ΝΒΑ Europe
- Ούτε κρύο, ούτε χιλιόμετρα: «Ερυθρόλευκη» η εξέδρα και στην Αστάνα (pics)
- Τυχαίες μεταλλάξεις μετατρέπουν το σώμα μας σε γενετικό μωσαϊκό
- Θεσσαλονίκη: Πτώση μεγάλου δένδρου στη Χαριλάου – Καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις βάζει στη θέση του τον Ταραντίνο – Kοκαΐνη, τοξικότητα, IDF και ενόχληση με όλα
- Ρωσία: Νεκρά τα μέλη του πληρώματος του στρατιωτικού μεταγωγικού που συνετρίβη κοντά στη Μόσχα
- Έφοδος του ελληνικού FBI στις φυλακές Κασσάνδρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442