
Παναθηναϊκός : Τζένοα και Ουντινέζε ενδιαφέρονται για Εμμανουηλίδη
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού, είναι στο στόχαστρο των Τζένοα και Ουντινέζε.
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στον Πανιώνιο την φετινή σεζόν. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός, τον υπολογίζει κανονικά, μετά το τέλος του δανεισμού του. Η πολύ καλή εικόνα που έχει δημιουργήσει, ο ταλαντούχος άσος, έχει κάνει αρκετές ομάδες από το εξωτερικό να παρακολουθούν την περίπτωσή του.
Σύμφωνα με την «Τuttomercatoweb», τόσο η Τζένοα, όσο και η Ουντίνεζε, δείχνουν αρκετά «ζεστές» για την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του φέτος, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τις ομάδες της Ιταλίας, οι οποίες παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του. Ακόμα, το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι σύντομα θα υπάρξει πρόταση προς τον νεαρό άσο του «τριφυλλιού».
Με τον Πανιώνιο, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, βρίσκοντας έξι φορές δίχτυα και μοιράζοντας δύο ασίστ. Με την φανέλα της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, έχει μετρήσει 18 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα και μία ασίστ στο ενεργητικό του.
- Η Rihanna διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν και πάλι έγκυο
- Διπλασιάστηκαν οι εκατομμυριούχοι τραπεζίτες στη Γαλλία την πενταετία 2019-2024
- Η τελική βαθμολογία της Euroleague – Τα ζευγάρια των play off και των play in και όλες οι ημερομηνίες
- Πορτογαλία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της σχεδιαζόμενης μεταρρύθμισης στην αγορά εργασίας
- Πότε παίζουν Παναθηναϊκός – Μονακό για τα πλέι ιν της Euroleague
- Κεφαλονιά: Προφυλακιστέοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης

