Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπάσιμο» του Παναθηναϊκού για Λαπροβίτολα

«Μπάσιμο» του Παναθηναϊκού για Λαπροβίτολα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ μετά την απώλεια των Καλάθη και Παππά και φέρεται να κινείται για την απόκτηση του Νίκολα Λαπροβίτολα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση ανοικοδόμησης με τον Γιώργο Βόβορα και τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη να σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις του τριφυλλιού για τη νέα σεζόν.

Οι πράσινοι έχασαν τους Νικ Καλάθη και Νίκο Παππά και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση ενός γκαρντ που θα χειρίζεται το παιχνίδι και θα πάρει τα κλειδιά του τριφυλλιού. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν κοιτάζει στην αγορά και όλα δείχνουν ότι έχει βρει τον «εκλεκτό» του για τη θέση των γκαρντ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκολας Λαπροβίτολα, αφού η υπόθεση του Λορέντζο Μπράουν φαίνεται να μην προχωράει τουλάχιστον προς το παρόν. Για αυτό τον λόγο το τριφύλλι φαίνεται να στρέφεται στην περίπτωση του Αργεντινού, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λαπροβίτολα έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ρεάλ, ωστόσο οι Μαδριλένοι δεν σκοπεύουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν είναι μια από τις ομάδες που ρώτησαν για τον 30χρονο γκαρντ, με τους πράσινους να είναι έτοιμοι να κινηθούν για να τον αποκτήσουν μόλις λυθεί η συνεργασία του με τη βασίλισσα.

Την φετινή σεζόν ο Λαπροβίτολα είχε 6.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024