Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το άδειασμα στον Ευκλείδη

Το άδειασμα στον Ευκλείδη

Τι έγινε στη Βουλή

Από τη γεμάτη ένταση συνεδρίαση της Βουλής (για το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις και διαδηλώσεις) παρατήρησα και τούτα: Το απίστευτο σκηνικό ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο  έπειτα από αναφορά του Πρωθυπουργού στον Ρόναλντ Ντουόρκιν. Δανείστηκε τον τίτλο από ένα βιβλίο του Αμερικανού αυτού στοχαστή, ο οποίος απέρριπτε το ασυμβίβαστο μεταξύ ελευθερίας και ισότητας: «Να πάψουν κάποτε οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των συνταγματικών ελευθεριών να τις καταχρώνται εις βάρος των πολιτικών», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Τότε ακούστηκαν φωνές από τα έδρανα των Συριζαίων με τον πρωθυπουργό να λέει «Συγχαρητήρια, υπάρχει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζει τον Ντουόρκιν. Μπράβο κ. Τσακαλώτε».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε: «Εγώ τον έχω διαβάσει, εσύ τον έχεις διαβάσει;» Ο ενικός που χρησιμοποίησε  ενόχλησε πολλούς: «Εδώ είναι Βουλή δεν είναι φροντιστήριο», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον κ. Τσακαλώτο του είπε: «Στη Βουλή μιλάμε στον πληθυντικό κ. Τσακαλώτε.

Τον ενικό να τον αφήσετε για τις δικές σας εσωτερικές συγκεντρώσεις, όταν τσακώνεστε μεταξύ σας. Εδώ είναι Κοινοβούλιο και θα μάθετε ότι υπάρχουν κανόνες».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024