Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη οι δηλώσεις της Ρ. Χρηστίδου για την Marfin

ΝΔ: Πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη οι δηλώσεις της Ρ. Χρηστίδου για την Marfin

Η εκπρόσωπος της ΝΔ σημειώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύθηκε πολύ να μιλήσει για τη δολοφονία και ο κ.Τσίπρας προτίμησε να μη μετέχει στην εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων και να πάει μόνος του άλλη ώρα».

«Η δήλωση της κυρίας Χρηστίδου, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Με την απαράδεκτη τοποθέτησή της αθωώνει εκείνους που στη Marfin δολοφόνησαν εν ψυχρώ τρεις νέους ανθρώπους» τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Έλενα Σώκου, με αφορμή τα όσα είπε πρόσφατα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Στη διάρκεια της τοποθέτησής της στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις η Ραλλία Χρηστίδου αναφέρθηκε στους νεκρούς της Marfin λέγοντας:

«Το νομοσχέδιο αποδεικνύει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι τα λόγια της Νέας Δημοκρατίας ως αντιπολίτευση, για τους μπαχαλάκηδες ήταν καθαρά προσχηματικά. Πραγματικός στόχος είναι οι διαδηλωτές και σταματήστε, πια, να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Marfin. Οι τραπεζίτες, οι φίλοι σας, ευθύνονται και οι αντικοινωνικές και οι αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία από το 2009. Αυτοί ευθύνονται. Αυτοί ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin. Και εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τους νεκρούς της Marfin, στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ξεχνάμε και τους χιλιάδες ανθρώπους που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα».

Η εκπρόσωπος της ΝΔ σημειώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύθηκε πολύ να μιλήσει για τη δολοφονία και ο κ.Τσίπρας προτίμησε να μη μετέχει στην εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων και να πάει μόνος του άλλη ώρα» και καταλήγει:

«Η κυρία Χρηστίδου με τη στάση της δείχνει πόσο δύσκολο είναι για κάποιους να διαχωρίσουν τη θέση τους από δράση και συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία».

Σημειώνεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συναθροίσεις είπε πως «πραγματικός στόχος είναι οι διαδηλωτές» και απευθυνόμενη στην κυβέρνηση είπε: «Σταματήστε πια να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Marfin, για τους οποίους ευθύνονται οι τραπεζίτες, οι αντικοινωνικές, αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές σας, που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία το 2009. Και εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τους νεκρούς της Marfin, αλλά δεν ξεχνάμε και τους χιλιάδες που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα».

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024