
Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Βάρη – Εκκενώθηκαν τα χωριά SOS και ένα γηροκομείο
Σε ύφεση είναι πλέον, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, στην οδό Οδυσσέως Ανδρούτσου, κοντά στο δρόμο Βάρης-Κορωπίου.
Σε ύφεση είναι πλέον, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, στην οδό Οδυσσέως Ανδρούτσου, κοντά στο δρόμο Βάρης-Κορωπίου.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, παιδιά από τα χωριά SOS και αργότερα ηλικιωμένοι από γηροκομείο, αφού η φωτιά είναι σε κοντινή απόσταση. Πάντως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε λίγη ώρα πρόκειται να επιστρέψουν οι ηλικιωμένοι στο γηροκομείο. Στην περιοχή έσπευσαν και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ένα τμήμα πεζοπόρων και ένα ελικόπτερο.
Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ευλεπίδων και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της λεωφόρου Αναργυρούντος, που είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Έφυγε με το διπλό και κουνάει… σεντόνι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]
- Ρόμα-Αταλάντα 1-1: Εχασαν μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι – Ο Τσιμίκας μπήκε στο 77’
- Οι καθυστερήσεις στα data centers μπλοκάρουν την επέκταση της AI
- Η Σαρλίζ Θερόν σχολιάζει τη δήλωση του Τιμοτέ Σαλαμέ για την όπερα
- Κατασχέθηκαν έπειτα από καταδίωξη 1,6 τόνοι κοκαΐνης ανοιχτά της Δομινικανής Δημοκρατίας


