Εντυπωσιακό : Το βίντεο από την προπόνηση της Σάκκαρη σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό
Την προετοιμασία της ενόψει της επανέναρξης των επίσημων τουρνουά συνεχίζει η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια τις τελευταίες ημέρες έχει στο πλευρό της τον Τόμι Χιλ και μαζί δουλεύουν σκληρά, για να παρουσιαστεί έτοιμη στα πρώτα μεγάλα τουρνουά
Την προετοιμασία της ενόψει της επανέναρξης των επίσημων τουρνουά συνεχίζει η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια τις τελευταίες ημέρες έχει στο πλευρό της τον Τόμι Χιλ και μαζί δουλεύουν σκληρά, για να παρουσιαστεί έτοιμη στα πρώτα μεγάλα τουρνουά.
Εκτός από την in court προπόνηση, στην οποία δίνει περισσότερο βάση στο τεχνικό κομμάτι, η Σάκκαρη δουλεύει πολύ και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο. Έναν από τους κορυφαίους Ελληνες γυμναστές.
Ο Παναγιωτόπουλο «λιώνει» στην προπόνηση την Μαρία και τα βίντεο που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο από τις προπονήσεις της Σάκκαρη αφήνουν τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Στα βίντεο φαίνεται πόσο σκληρά δουλειά η Μαρία και πόσο δύσκολες ασκήσεις κάνει.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που βρίσκεται στο Νο. 20 της παγκόσμιας κατάταξης, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και το αποδεικνύει περίτρανα μέσα από την αφοσίωση, αλλά και την χαρά με την οποία εκτελεί τις ασκήσεις, όσο επίπονες και αν είναι.
Υπενθυμίζουμε ότι τα τουρνουά της WTA αρχίζουν και πάλι στις αρχές Αυγούστου, με την Μαρία Σάκκαρη να προετοιμάζεται για το US Open, αλλά και για το Roland Garros, το οποίο φέτος λόγω των συνθηκών θα πραγματοποιηθεί στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.