Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσός βαθμός της Λέστερ απέναντι στην Άρσεναλ

Χρυσός βαθμός της Λέστερ απέναντι στην Άρσεναλ

Με γκολ του Βάρντι στα τελευταία λεπτά, η Λέστερ πήρε χρυσό βαθμό στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Champions League

Η Άρσεναλ ήταν καταπληκτική στο πρώτο ημίχρονο. Με επιθετικότητα, με τρεξίματα, με πάρα πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσε να είχε… καθαρίσει τη Λέστερ, αλλά δεν το έκανε.

Προηγήθηκε με 1-0 στο 21′ χάρη σε γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, είχε απίθανες ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, είχε υπό τον έλεγχό της τον αγώνα. Δεν τον… τελείωσε όμως.

Όπως δεν το έκανε και στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου μέρους, που επίσης ήταν καλύτερη. Ο Λακαζέτ σκόραρε, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, η Λέστερ τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο ημίωρο και δικαιώθηκε.

Αφού η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης του Ενκετιά στο 75′ (βρισκόταν λίγα λεπτά στο ματς), οι φιλοξενούμενοι… εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των κανονιέρηδων και στο 84′ δικαιώθηκαν.

Σέντρα του Γκρέι, πλασέ στην κίνηση του Βάρντι, με τη φάση να τσεκάρεται στο VAR και να είναι καθαρή. Το τελικό 1-1 φέρνει μεν τη Λέστερ πίσω από την Τσέλσι, που βρέθηκε στην τρίτη θέση σήμερα, πλην όμως τη διατηρεί στο συν 4 από τη Γιουνάιτεντ.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024