
Κομισάριος NBA : Σημαντική εξάπλωση του κοροναϊού θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα διακοπή
Ο κομισάριος του NBA δήλωσε ανήσυχος ότι μια «σημαντική εξάπλωση» του κοροναϊού θα μπορούσε, ενδεχομένως, να οδηγήσει σε δεύτερη διακοπή της σεζόν
Ο Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης του συνεδρίου Brainstorm Health του Fortune, αναμένει ότι παίκτες θα βρεθούν θετικοί στον κοροναϊό, αλλά είπε ότι «δεν είναι ακόμα σίγουρος» ποιο θα είναι το όριο που θα αναγκάσει τη λίγκα να διακόψει τη σεζόν.
«Σίγουρα, εάν είχαμε κάποια σημαντική εξάπλωση στην περιοχή του Ορλάντο, θα σταματούσαμε ξανά» δήλωσε ο Σίλβερ και συνέχισε:
«Αυτό που θα είναι ανησυχητικό θα είναι εάν βρεθούν θετικά τεστ αφού οι παίκτες εισέλθουν στις εγκαταστάσεις και τεθούν σε καραντίνα. Εάν συμβεί αυτό, θα έχουμε θέμα και θα ξέρουμε ότι κάτι δε δουλεύει καλά».
Κλείνοντας ο Σίλβερ συμπλήρωσε:
«Μπορούμε να αναλύσουμε τον ίδιον τον ιό και να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε εάν υπάρχουν περισσότερες από μία περιπτώσεις, εάν στην ουσία είναι ο ίδιος ιός, η ίδια γενετική παραλλαγή του ιού που έχει περάσει από έναν παίκτη στον άλλον».
- Οδύσσεια: Εντυπωσιακό ξεκίνημα – Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ελλάδα
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Εργασία και παραγωγικότητα: Χωρίς ευκαιρίες κατάρτισης στη δουλειά ο ένας στους δύο εργαζόμενους
- Τεχνητή νοημοσύνη: Υπάρχει ένα σενάριο για το τέλος του πολιτισμού, για το οποίο κανείς δεν μιλάει
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη έχει ταυτιστεί με μια ασύδοτη αγορά που προσφέρει πολλά στους λίγους και όχι στους πολλούς
- Επιστρέφει ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ ο Μηταράκης



