«Ανασχηματισμός, κάποια στιγμή, θα γίνει αλλά δεν είναι της στιγμής. Όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε από μένα», δήλωσε χθες (στον Σκάι) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι δεν επεξεργάζεται στο μυαλό του τις αλλαγές που θα κάνει και προφανώς έχει ήδη καταλήξει στα ποια πρόσωπα που θα πάνε σπίτι τους. Σε κάθε περίπτωση επειδή όπως έχει πει ο ίδιος τις αποφάσεις του τις παίρνει στο βουνό, το πέρασμά του την Παρασκευή από την Ήπειρο έχει ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά όσων αρέσκονται στους αιφνιδιασμούς και γενικώς στην ανασχηματισμολογία.

Θυμίζω, πάντως, ότι την απόφαση για την υποψηφιότητα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, την έλαβε κατά την επίσκεψή του στο νομό Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο Μέτσοβο, στο νομό Ιωαννίνων, αλλά και την απόφαση να προτείνει τον Κώστα Τασούλα για Πρόεδρο της Βουλής την έλαβε ενώ βρισκόταν προεκλογικά πάλι στο ίδιο μέρος.

Αυτή την φορά δεν θα είναι στο Μέτσοβο αλλά στα Πράμαντα όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο το πρωί θα μεταβεί στο αναστηλωμένο γεφύρι της Πλάκας για την τελετή εγκαινίων και αμέσως μετά θα πετάξει με ελικόπτερο για την Κέρκυρα.

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Γράψτε το σχόλιό σας