Μια φωτογραφία από το παρελθόν της ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η Καίτη Φίνου.

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και συχνά κάνει αναρτήσεις με φωτογραφίες από το παρελθόν της.

Η πρωταγωνίστρια που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80 ανέβασε μια φωτογραφία της από το 1986 και θυμήθηκε πόσο αδύνατη ήταν εκείνη την περίοδο.

View this post on Instagram

Έχω χάσει χιλιάδες φωτογραφίες από την……γέννησή μου…. Οπότε η χαρά μου είναι πολύ πολύ μεγάλη όταν θαυμαστές που είχαν συλλογή στα νιάτα τους,μου τις στέλνουν κατά καιρούς. Η αλήθεια είναι πως φωτογράφοι που έχουν πληρωθεί από κινηματογράφο ή θέατρο για την φωτογράφηση ταινίας ή θεατρικού, όπως και από διάφορες εκδηλώσεις,αρνούνται να τις δώσουν και κάποιοι ζητούν τεράστια πόσα για μια Δική μας φωτογραφία. Θα παρακαλούσα αν εσείς φίλοι μου έχετε παλιά αποκόμματα ή φωτογραφίες μου βοηθήστε με να τις ξαναβρώ. Θα περιμένω μνμ σας για να τις σκανάρω μόνο. Όπως και δημοσιογράφοι μέχρι το 2010 περίπου ζητούσαν φωτογραφίες μας και κάποιοι δεν τις επέστρεφαν. Θα ήμουν ευγνώμων να έκανα πάλι τα τόσα άλμπουμ μου,που απεικονίζουν στιγμές δουλειάς μου και κοινωνικής μου ζωής. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων❤🙏 Υ. Γ. Με τον Ψάλτη τον @soupiadis_panos την Μάγδα Τσαγγανη και την Στέλλα Κωνσταντινίδου σε διάλλειμα παράστασης δεκαετία 1990.

A post shared by kaitifinou🎭♑🇬🇷 (@kaitifinou) on

«Υπήρξε ένα καλοκαίρι που ήμουν τόοοοοσοοοοο αδύνατη 😱 1986. Σε επικίνδυνο βαθμό αδύνατη γιατί δεν έτρωγα. Δεν προλάβαινα. Δεν άρεσε στους περισσότερους γύρω μου και το καταλάβαινα αλλά ήταν η εποχή με ταινία το πρωί, απ’ευθείας θέατρο και μετά…..μπουζούκια….αληθεια πως αντεχα; Δελφινάριο». έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία η Καίτη Φίνου.

Δείτε την δημοσίευση

Γράψτε το σχόλιό σας