Ερέτρια : Δάσκαλος Δημοτικού είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια
Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι καθηγητής Γυμνασίου σε σχολείο των νότιων προαστίων διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του, άλλη μία υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας
Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι καθηγητής Γυμνασίου σε σχολείο των νότιων προαστίων διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του, άλλη μία υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.
Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, δάσκαλος από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε σχολείο της Ερέτριας φέρεται να είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια.
Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας (06-07-2020) στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι τον συνέλαβαν για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην τρίτη γυμνασίου.
Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.
Ο 51χρονος , όπως αναφέρει το EviaZoom.gr, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (09-07-2020).
Σημειώνεται ότι παρεμφερές περιστατικό αποκαλύφθηκε το τελευταίο 24ωρο και στην Ηλιούπολη Αττικής όπου 44χρονος καθηγητής συνελήφθη γιατί είχε ερωτική σχέση με την 14χρονη μαθήτριά του.
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)
























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442