Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίνι Καύσωνας - Mega : Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης

Μίνι Καύσωνας – Mega : Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης

Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε ο ηθοποιός, Θανάσης Τσαλταμπάσης, για την παράσταση στην οποία συμμετέχει φέτος το καλοκαίρι, για τα πρώτα βήματα της καριέρας του, αλλά και για τη σχέση του

Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε ο ηθοποιός, Θανάσης Τσαλταμπάσης, για την παράσταση στην οποία συμμετέχει φέτος το καλοκαίρι, για τα πρώτα βήματα της καριέρας του, αλλά και για τη σχέση του.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ξεκίνησε από τηλεοπτικές διαφημίσεις, ώσπου έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί». Στην πορεία σκηνοθέτησε και τα δικά του έργα, για τα οποία δήλωσε πως του αρέσει πολύ να δημιουργεί ο ίδιος καινούριες συνθήκες και καινούριους κόσμους και εύχεται να μπορέσει να το ξανακάνει.

Στα επαγγελματικά του βήματα και τις επιλογές του, δίνει περισσότερη σημασία στο ίδιο το έργο παρά στο κέρδος που μπορεί να του αποφέρει.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην αγαπημένη του με την οποία είναι 12 χρόνια μαζί και το μυστικό που διατηρεί αυτή τη σχέση ζωντανή τόσα χρόνια μετά. Βασικό συστατικό για μια επιτυχημένη σχέση είναι η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός.

Μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός υποστηρίζοντας πως «το δύσκολο κομμάτι είναι μέχρι να πάρεις την απόφαση να ακολουθήσεις το όνειρό σου. Από κει και πέρα, όλα βρίσκουν το δρόμο τους».

Φέτος το καλοκαίρι συμμετέχει στην παράσταση Art της Γιασμίνα Ρεζά σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, μαζί με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Θανάση Κουρλαμπά.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024