Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε ο ηθοποιός, Θανάσης Τσαλταμπάσης, για την παράσταση στην οποία συμμετέχει φέτος το καλοκαίρι, για τα πρώτα βήματα της καριέρας του, αλλά και για τη σχέση του.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ξεκίνησε από τηλεοπτικές διαφημίσεις, ώσπου έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί». Στην πορεία σκηνοθέτησε και τα δικά του έργα, για τα οποία δήλωσε πως του αρέσει πολύ να δημιουργεί ο ίδιος καινούριες συνθήκες και καινούριους κόσμους και εύχεται να μπορέσει να το ξανακάνει.

Στα επαγγελματικά του βήματα και τις επιλογές του, δίνει περισσότερη σημασία στο ίδιο το έργο παρά στο κέρδος που μπορεί να του αποφέρει.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην αγαπημένη του με την οποία είναι 12 χρόνια μαζί και το μυστικό που διατηρεί αυτή τη σχέση ζωντανή τόσα χρόνια μετά. Βασικό συστατικό για μια επιτυχημένη σχέση είναι η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός.

Μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός υποστηρίζοντας πως «το δύσκολο κομμάτι είναι μέχρι να πάρεις την απόφαση να ακολουθήσεις το όνειρό σου. Από κει και πέρα, όλα βρίσκουν το δρόμο τους».

Φέτος το καλοκαίρι συμμετέχει στην παράσταση Art της Γιασμίνα Ρεζά σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, μαζί με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Θανάση Κουρλαμπά.

Γράψτε το σχόλιό σας