
Διαμαρτυρία : Ξήλωσαν και έγραψαν συνθήματα πάνω στις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου
Διαδήλωση κατά του νομοσχεδίου που βάζει φρένο στις πορείες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης
Διαδήλωση κατά του νομοσχεδίου που βάζει φρένο στις πορείες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Προπύλαια.
Στο περιθώριο της κινητοποίησης ομάδες ατόμων ξήλωσαν ζαρντινιέρα του Μεγάλου Περιπάτου και έγραψαν συνθήματα με μαύρη και κόκκινη μπογιά πάνω σε άλλες.
Υπενθυμίζεται ότι οι νέες ζαρντινιέρες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για τον Μεγάλο Περίπατο λόγω του υψηλού κόστους τους.
Οι γλάστρες που τοποθετήθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου στοιχίζουν 550 ευρώ η μία.
Απαντώντας στην κριτική, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έχει αναφέρει ότι πρόκειται για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές, που «ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια», ότι είναι καλυμμένες με αντιγκράφιτι υλικό και πως «έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή έως και 15 χρόνια».
- Κλιμάκωση των κυβερνοεπιθέσεων τον Απρίλιο 2026
- Τουλάχιστον 57 συλλήψεις στη Βολιβία έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Νέα βίντεο στην δημοσιότητα από τη σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ταϊλάνδη
- Η κυβέρνηση της Ντέλσι Ροντρίγκες εκδίδει τον Άλεξ Σαάμπ για να δικαστεί στις ΗΠΑ
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία

