
«Πρόταση του Παναθηναϊκού στη Βαγιαδολίδ για τον Ελ Χασέν»
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, οι Πράσινοι κατέθεσαν πρόταση στην Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Μαυριτανού μέσου.
Την περίπτωση του Μοκτάρ Σίντι Ελ Χασέν, που ανήκει στην Βαγιαδολίδ, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στη Λούγκο, έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Ισπανούς.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (6/7) η ιστοσελίδα «pucelafichajes.com» ανέφερε ότι οι Πράσινοι όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον διεθνή άσο, αλλά έχουν καταθέσει πρόταση στην ισπανική ομάδα για την απόκτηση του Μαυριτανού μέσου.
«Ο Ελ Χασέν φτιάχνει το όνομά του στην Segunda Division και η καλή του σεζόν έχει κάνει αρκετές ομάδες της κατηγορίας να τον έχουν στην ατζέντα τους για τη νέα σεζόν.
Ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ήδη επικοινωνήσει με την Βαγιαδολίδ, προκειμένου να τον αποκτήσει ως δανεικό για τη σεζόν 2020/21», ανέφερε το εν λόγω δημοσίευμα.
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
- Οι παίκτες που «σήκωσαν» τις χώρες τους!
- Κουβέιτ: Ο στρατός δηλώνει ότι στρατιώτες του τραυματίστηκαν από επιθέσεις του Ιράν
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- Βράβευση του Ιρανού σκηνοθέτη Ασγκάρ Φαραντί στο Σαράγεβο
- Ανανέωσε με τον Κωνσταντινίδη ο Ολυμπιακός



