Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ για τη λίστα Πέτσα: Επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε αδιαφάνεια

ΚΙΝΑΛ για τη λίστα Πέτσα: Επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε αδιαφάνεια

Τα στοιχεία για τα ΜΜΕ και τα ποσά που έλαβαν για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» «επιβεβαιώνουν ότι υπήρχε αδιαφάνεια», υποστηρίζει το ΚΙΝΑΛ τονίζοντας ότι αυτά τα στοιχεία εξηγούν και το γιατί η κυβέρνηση «έκρυβε» τη λίστα τόσο καιρό

Τα στοιχεία για τα ΜΜΕ και τα ποσά που έλαβαν για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» «επιβεβαιώνουν ότι υπήρχε αδιαφάνεια», υποστηρίζει το ΚΙΝΑΛ τονίζοντας ότι αυτά τα στοιχεία εξηγούν και το γιατί η κυβέρνηση «έκρυβε» τη λίστα τόσο καιρό.

Χτίζει πελατειακό κράτος

Σχολιάζοντας τη δημοσιοποίηση της λίστας Πέτσα, το ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι δεν υπήρχαν αντικειμενικά κριτήρια στην κατανομή της κρατικής διαφήμισης για τον κοροναϊό κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με τα χρήματα του ελληνικού λαού χτίζει το πελατειακό της κράτος και εξασφαλίζει την «επικοινωνιακή της καταιγίδα».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Χρειάστηκε η έντονη παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά προς τον Πρωθυπουργό στη Βουλή για να δοθεί επιτέλους στη δημοσιότητα η λίστα της κρατικής διαφήμισης προς τα ΜΜΕ.

Από τα στοιχεία αυτά είναι ολοφάνερο το γιατί έκρυβε τη λίστα η Κυβέρνηση. Επιβεβαιώνεται ότι υπήρχε αδιαφάνεια, ότι δεν υπήρχαν αντικειμενικά κριτήρια, ότι επιδοτήθηκαν ανύπαρκτα μέσα.

Η Κυβέρνηση με χρήματα του Ελληνικού λαού χτίζει και εδώ το πελατειακό της κράτος. Έτσι εξασφαλίζει την επικοινωνιακή της καταιγίδα».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024