Κοροναϊός: Βραζιλία και ΗΠΑ οι χώρες με τα περισσότερα κρούσματα στον κόσμο
Η Βραζιλία και οι ΗΠΑ είναι οι δύο πρώτες χώρες σε συνολικό αριθμό κρουσμάτων. Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην πρώτη θέση με πάνω από 2,8 εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού.
Ο αριθμός των ιαθέντων από την COVID-19, την νόσο που προκαλεί ο κορονοϊός, σε παγκόσμιο επίπεδο ξεπέρασε τα έξι εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς στις ΗΠΑ από επίσημες κυβερνητικές πηγές, μέσα ενημέρωσης και άλλες πηγές σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, μέχρι σήμερα το πρωί στις 10:00 ώρα Ελλάδος ο αριθμός των νεκρών παγκοσμίως από την COVID-19 ανερχόταν σε 530.898, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων σε 11.272.342.
Η Βραζιλία και οι ΗΠΑ είναι οι δύο πρώτες χώρες σε συνολικό αριθμό κρουσμάτων. Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην πρώτη θέση με πάνω από 2,8 εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού.
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
- Κραχ σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες – Το 70% αδυνατεί να ξεχρεώσει
- Ο Γερμανός καγκελάριος «είναι γυμνός» – Φρίντριχ Μερτς, ο αντιδημοφιλής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442