
Η βαθμολογία των πλέι οφ
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0. Στο +20 από την δεύτερη ΑΕΚ οι Πειραιώτες – Κρατάει τη δεύτερη θέση στα χέρια της η Ενωση.
Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μένουν στο 0-0.
Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, με τους Πειραιώτες να φτάνουν στους 82 πόντους σε 32 ματς, ενώ από την άλλη το Τριφύλλι έφτασε τους 51 πόντους.
Οι Ερυθρόλευκοι, μετά την αποψινή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, απέχουν 20 πόντους από την δεύτερη ΑΕΚ, που κέρδισε με 4-1 τον Αρη στο Κλέανθης Βικελίδης. Οι Κιτρινόμαυροι με το διπλό στη Θεσσαλονίκη απέναντι στους Κίτρινους έφτασαν τους 62 βαθμούς και βρίσκονται στο +2 από τον τρίτο ΠΑΟΚ.
Η Ενωση κρατάει στα χέρια της τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Από εκεί και πέρα, ο Αρης έμεινε στους 38 πόντους και στην 5η θέση, ενώ στην 6η θέση είναι ο ΟΦΗ με 36 πόντους.
Τα αποτελέσματα:
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0
Αρης – ΑΕΚ 1-4
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2-2
Η επόμενη αγωνιστική (08/07):
Αρης – Ολυμπιακός (19:15)
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (21:00)
ΑΕΚ – ΟΦΗ (21:30)
Η βαθμολογία:
- «Κανόνιζε» η Γκισλέιν Μάξγουελ ραντεβού με νεαρές γυναίκες για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου;
- Σήμερα θα αράξω: Το να μένεις στο σπίτι σου κάνει καλό
- Η γενιά της εξάντλησης: Πώς συνηθίσαμε να ζούμε με τον φόβο της επόμενης παγκόσμιας κρίσης
- Επικουρικές συντάξεις: Ταχύτερη απονομή, χωρίς αυξήσεις και «κουτσουρεμένες»
- Πόλεμος στο Ιράν: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης εκπονεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Γνωριμία με τις ορχιδέες του Υμηττού





