Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκησε την Ίντερ και… βλέπει Ευρώπη.

Νίκησε την Ίντερ και… βλέπει Ευρώπη.

Η Μπολόνια επικράτης εκτός έδρας της Ίντερ με 2-1 και… βλέπει Ευρώπη.

Το εικοστό γκολ του Ρομέλο Λουκακού (22΄) και το γρήγορο προβάδισμα της Ίντερ δεν προμήνυαν ότι θα ακολουθούσε. Στο Μιλάνο όμως ο Σίνισα Μιχαϊλόβιτς έχει ως γνωστόν τη δική του ιστορία. Και μάλλον αυτή αποτέλεσε έμπνευση για την ομάδα του, τη Μπολόνια και ένα «διπλό» Ευρώπης (1-2)!

Ναι, τα πάνω κάτω από τους φιλοξενούμενους και ας βρέθηκαν από το 57΄στο γήπεδο με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σοριάνο.

Το έλεγε η… καρδιά τους και το απέδειξαν σχεδιάζοντας μια τέλεια απόδραση. Αντέχοντας στο 62΄ στην εκτέλεση πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες (το έβγαλε ο Σκορούπσκι). Και σκαρώνοντας μια υποδειγματική αντεπίθεση στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Ο Μούσα Τζουγουάρα ισοφάρισε στο 74΄ και όταν τρία λεπτά αργότερα έμεινε και η Ίντερ με 10 παίκτες (αποβλήθηκε ο Μπαστόνι) οι συνθήκες ήταν πλέον ιδανικές για την ανατροπή. Μια κατάσταση που προέκυψε στο 80΄με το γκολ του Μπάροου.

Με αυτή τη νίκη η Μπολόνια (41β.) είναι πέντε βαθμούς μακριά από την ευρωπαϊκή ζώνη (Μίλαν 46β.). Και όσο για την Ίντερ; Νιώθει πλέον την ανάσα της Αταλάντα στη μάχη για την 3η θέση με τους Νερατζούρι στους 64β και την Αταλάντα (παίζει αυτή την ώρα με τη Βερόνα) στους 63β.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γιανγκ (85’ Μπιράγκι), Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Ντ’Αμπρόζιο, Καντρέβα, Μπρόζοβιτς (88’ Βαλέρο), Γκαλιαρντίνι (88’ Βεσίνο), Έρικσεν, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (85’ Εσπόζιτο)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Τομιγιάσου (65’ Μπάνι), Ντένσβιλ, Ντανίλο, Ντάικς, Σοριάνο, Σκούτεν, Ντομίνγκες (88′ Μπάλντουρσον), Σανσόνε (65’ Τζουβαρά), Ορζολίνι (65’ Παλάσιο), Μπάροου (85’ Σβάνμπεργκ)

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024