
Κρήτη: Στο νοσοκομείο 10χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ
Ο μικρός μαθητής, άγνωστο πώς, κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ, σε σπίτι της περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από τους γονείς του ένας δεκάχρονος στην Κρήτη, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, πιθανότητα ρακής.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 21:00, όταν ο μικρός μαθητής, άγνωστο πώς, κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ, σε σπίτι της περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr.
Ο δεκάχρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο εφημέρευε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», ο δεκάχρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου, σε καλή κατάσταση, για προληπτικούς λόγους.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το οικείο αστυνομικό Τμήμα.
- Φωτιά στην Ανάβυσσο
- Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2026 για 6η συνεχή χρονιά
- Τι είπε ο Κολίνα για το ακυρωθέν γκολ της Γερμανίας
- Χάος στη Γαλλία: Ουρές, ξύλο και πανικός για ένα κλιματιστικό εν μέσω καύσωνα
- Καναδάς: Πέθανε από λύσσα 11χρονος – Είχε ξυπνήσει με μια νυχτερίδα στο πρόσωπό του
- Γκαζάκια κατά στελεχών ΝΔ: Συντεταγμένη στοχοποίηση Τσίπρα από την κυβέρνηση – Τη σκυτάλη πήρε ο Γεωργιάδης



