Ο Χαουμέ Πονσαρνάου θα αποτελέσει τον προπονητή της Βαλένθια και τη σεζόν 2020-21.
Ο Ισπανός προπονητής βρίσκεται στην άκρη του πάγκου των «νυχτερίδων» από το 2018, ενώ από εκείνη τη χρονιά ήταν ο αίσταντ κόουτς της ομάδας.
Όπως ανέφερε η «Cadena Ser» ο 49χρονος προπονητής θα υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο με την Βαλένθια παραμένοντας για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν.
Η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Πονσαρνάου, καθώς η ομάδα του κατέγραψε δώδεκα νίκες και 16 ήττες στην Ευρωλίγκα, την ίδια ώρα που πέρυσι μέτρησε 20 νικηφόρα αποτελέσματα έναντι τριών ηττών.
Το 2019 μάλιστα, στέφθηκε με την Βαλένθια νικητής του Euro Cup σε μία από τις πιο μεγάλες διακρίσεις του στη προπονητική του καριέρα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.