Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γαρμπή : Το throwback που κλείνει το στόμα στον Σχοινά

Καίτη Γαρμπή : Το throwback που κλείνει το στόμα στον Σχοινά

Μία φωτογραφία που δημοσίευσε η Καίτη Γαρμπή από τα παλιά, αποδεικνύει την ομοιότητα με τον γιο της...

H Καίτη Γαρμπή βρίσκεται σε… αιώνιο «πόλεμο» με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά γύρω από το σε ποιον μοιάζει ο γιος τους.

Η Καίτη Γαρμπή είναι μία καταξιωμένη τραγουδίστρια και μετράει πολλά χρόνια στην ελληνική δισκογραφία.

Με τον Διονύση Σχοινά αποτελούν ένα απ’ τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ενώ  καρπός του έρωτά τους είναι ο Δημήτρης Σχοινάς.

Ο Δημήτρης Σχοινάς που ασχολείται κι εκείνος με τη μουσική, όπως οι διάσημοι γονείς του είναι πια 20 χρόνων και ακόμη και τώρα οι γονείς του συναγωνίζονται για το σε ποιον μοιάζει περισσότερο.

View this post on Instagram

ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ! Οι συνάδελφοι μου, οι τόσο σπουδαίοι, οι τόσο αγαπητοί στον κόσμο που ήρθαν πρόθυμα και με χαρά να τραγουδήσουν δικά μου τραγούδια για να τιμήσουν τα δισκογραφικά γενέθλια μου! Το παιδί μου, ο Δημήτρης μου που βγήκε πρώτη φορα μπροστά σε τόσο κόσμο και ηταν λες κι άκουσα αγγελικές φωνές την ώρα που τα δάχτυλα του ακούμπησαν τα πλήκτρα του πιάνου… Ο πολύτιμος μου Διονύσης που ασχολήθηκε με το στήσιμο της συναυλιας από την αρχή μέχρι το τελος καλύτερα κι απ το να ήταν δική του, που άντεξε στωικά τα νεύρα μου τις φωνες μου και το τρελό αγχος μου! Η Ποπη Καπάνταη, το Ποπάκι που δούλεψε σαν 10 άνθρωποι μαζι και κατάφερε να φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία την τεράστια αποστολή που της δόθηκε. Ο μαέστρος μου ο Λεωνίδας Τζίτζος και οι 8 μουσικοί μου, Α Εθνική όλοι τους . Η Πάνικ η εταιρία μου με την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο αρχηγό, τον Γιώργο Αρσενακο. Οι ηχολήπτες μου ο Δημητρης Ρετουνιωτης, ο Αντώνης Μωραΐτης, ο Βασίλης Κουλογεωργιου Ο φωτιστης μου ο Αλεξ Χαιμαλάς Ο σκηνοθέτης μου ο Γιώργος Γκαβαλος. Οι 100 τεχνικοί που δούλεψαν σκληρά 2 μερες για να στήσουν αυτή την υπερπαραγωγή. Ο κομμωτης μου ο Βασίλης Μπουλουμπασης Η μακιγιέζ μου η Δέσποινα Αλχαζιδου Οι στυλίστες μου, Χρήστος Παπανικολάου και Διονύσης Κολποδίνος. Ο πρόεδρος του fanclub μου Γιώργος Καμπίτσης Το fanclub μου το καλύτερο της Ελλάδας! Ο Δήμος Νίκαιας Η ομάδα του Κατράκειου Ήταν όλοι τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ! Βαθιά υπόκλιση σε ολους σας!!!

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on

Με μια παλιά της φωτογραφία η Καίτη Γαρμπή θέλησε να μας δείξει την απίστευτη ομοιότητα με τον γιο της!

«21 χρόνια πίσω… Εγώ πάντως όχι επειδή είμαι μπροστά, αλλά βλέπω αρκετή ομοιότητα με το παιδάκι μου! Περιμένω αντικειμενικό σχόλιο από σας γιατί όταν του λέω πως μου μοιάζει, μου απαντάει: «dodreams, dodreams»…» , έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων δεν είχαν τέλος!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Καίτη Γαρμπή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024