Μειωμένες οι τιμές στα ξενοδοχεία – Αντίστροφη μέτρηση για τον τουρισμό
Με μειωμένες τιμές και αυστηρά μέτρα ασφαλείας ετοιμάζονται οι ξενοδόχοι να υποδεχτούν τους τουρίστες στα νησιά από αύριο (1/7)
Με μειωμένες τιμές και αυστηρά μέτρα ασφαλείας ετοιμάζονται οι ξενοδόχοι να υποδεχτούν τους τουρίστες στα νησιά από αύριο (1/7).
«Οι φετινές τιμές είναι πολύ πιο κάτω από τις περσινές ο λόγος είναι για να προσελκύσουμε επισκέπτες στο νησί όλοι οι ξενοδόχοι και οι κάτοχοι ενοικιαζόμενων δωματίων έχουν κάνει το ίδιο ώστε να βοηθήσουμε και εμείς το τουριστικό προϊόν» δηλώνει ο κ. Νίκος Σταφανής, ξενοδόχος στη Σάμο.
Από τα νησιά του Ιονίου, μέχρι και τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Β. Αιγαίου οι τιμές είναι μειωμένες από 10 – 60%.
«Υπάρχουν προσφορές και στο ίντερνετ αλλά επικοινωνώντας με το κατάλυμα απευθείας μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μια πιο ενημερωμένη απόφαση με βάση τα μέτρα που τηρεί το κάθε ξενοδοχείο, με τις διαφορές των τιμών και των δωματίων» αναφέρει η ξενοδοχειακή υπάλληλος στη Σαντορίνη.
Από 20 – 40% για τον μήνα Ιούλιο, έχουν μειώσει τις τιμές τους οι ξενοδόχοι τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Σαντορίνη. Ίδιες οι τιμές σε σχέση με πέρυσι στην Πάτμο. Μείωση τιμών από 10-15% στα Ιόνια νησιά.
Ασυναγώνιστες προσφορές κάνουν φέτος οι ξενοδόχοι στη Σάμο έχοντας μείωση τις τιμές από 20-40%.
- Ο πιο μικρός είναι και ο πιο ώριμος: Ο Κρουζ στέλνει μήνυμα στον Μπρούκλιν και προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στους Μπέκαμ
- Ο Τσίπρας στο προεδρικό, η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Συνελεύσεις των πυρήνων σε Βόρεια Αθήνα και Καλαμάτα
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πέθανε ο 48χρονος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Dawson’s Creek»
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Πέθανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας
- Κούβα: Η Ρωσία θα στείλει πετρέλαιο για «ανθρωπιστικούς λόγους»

