
Ολυμπιακός: Το πιο γλυκό, το πιο «καρυδάτο» πρωτάθλημα!
Ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας για 45η φορά στην ιστορία του με τόσο εμφατικό τρόπο που αποτυπώνεται στη… σιωπή των λασπολόγων και αιωνίως αμφισβητιών του. Ο Ολυμπιακός δεν «βλέπει» κανένα πλέον στην Ελλάδα. Και μόλις αρχίσαμε ξανά…
Το 45ο πρωτάθλημα είναι πλέον και μαθηματικά στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός κάνει χώρο στην τροπαιοθήκη του για ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά την νίκη επί της ΑΕΚ. Ένας Ολυμπιακός που έδειξε από την αρχή της σεζόν τι μπορεί να πετύχει. Και το πέτυχε πραγματικά, στην κυριολεξία, κόντρα σε όλους.
Σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε στα χρόνια της… εξυγίανσης με στόχο να τον διαλύσει. Όχι μόνο δεν το πέτυχε αλλά τον βλέπει βασανιστικά να διαλύει κάθε μέλος της… εξυγίανσης. Το ένα μετά το άλλο! Πανηγυρικά, θριαμβευτικά. Η σιωπή της παραδοχής των αντιπάλων του είναι σοκαριστική.
Το πιο γλυκό, το πιο «καρυδάτο», το πιο αντρίκειο πρωτάθλημα είναι πλέον στον Πειραιά. Και είναι μόνο η αρχή! Τώρα ξεκινάει ξανά ο Ολυμπιακός των 20 πρωταθλημάτων τα τελευταία 24 χρόνια! Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη που τους σάρωσε όλους και δεν σταματά να ονειρεύεται.
Ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς που συνεχίζει αήττητος, που μέσα σε μια εβδομάδα νίκησε και τα τρία μέλη της… τροικάς που το άγχος τους είναι πότε θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ για να βγάλουν έναν ακόμη «δικό τους» βλαχοδήμαρχο, μετά τον Γραμμένο. Νομίζοντας πως το ποδόσφαιρο παίζεται με τους βλαχοδήμαρχους.
Ο Ολυμπιακός τους άφησε στη μιζέρια τους και πλέον στο χορτάρι δείχνει και αποδεικνύει ασταμάτητα, σε κάθε αγώνα την ανωτερότητα του. Στο +22 από την ΑΕΚ βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός! Στο +19 από τον ΠΑΟΚ (+12 στο γήπεδο αφού ο ΠΑΟΚ δεν υποβιβάστηκε όπως έπρεπε και έμεινε με κυβερνητική παρέμβαση), από τον ΠΑΟ δεν έχει καν αξία η διαφορά, έχει χαθεί εδώ και χρόνια η επαφή.
Ο Ολυμπιακός του μεγάλου Πέδρο Μαρτίνς, του απίθανου Ελ Αραμπί που μας πρόσφερε και άλλες στιγμές μαγείας στο ΟΑΚΑ, του Φορτούνη που τήρησε την παράδοση με την ΑΕΚ, του Καμαρά που «σκοτώνει», του Μπουχαλάκη που είναι άρχοντας, του Μπα που είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα, του ολοκληρωμένου Γκιγιέρμε, του μαχητή Μασούρα, του «τούρμπο» Τσιμίκα, του αρχηγού Ομάρ, του «ογκόλιθου» Σεμέδο, του ανίκητου Σα, του μεγάλου Βαλμπουενά! Και όλων όσων πρόσφεραν φέτος για έναν απολαυστικό Ολυμπιακό, ίσως τον πιο συνεπή και σταθερό Ολυμπιακός των τελευταίων χρόνων.
Με το πόδι στο «γκάζι» από τον περασμένο Ιούνιο που ξεκίνησε την προετοιμασία έως τώρα, ένα χρόνο μετά, 51 ολόκληρα παιχνίδια!
Ένας Ολυμπιακός που κάνει περήφανους όλους όσους τον αγαπάνε. Που νικά και τους διαιτητές, και το σάπιο σύστημα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός που έχει μπροστά του το μέλλον και την ευκαιρία για ένα νέο σερί! Προέχει το Κύπελλο και το Γιουρόπα Λιγκ. Τα όνειρα άλλωστε όχι απλά επιτρέπονται για αυτό τον Ολυμπιακό. Επιβάλλονται!
- Ωραιόκαστρο: «Θάβουν» τη φωτιά για να περιορίσουν το τοξικό νέφος – Τρεις επιχειρήσεις κάηκαν ολοσχερώς
- Χαϊδάρι: Άγριος ξυλοδαρμός μέσα σε ιατρείο – Τον ξυλοκόπησε επειδή του έκανε παρατήρηση να μιλά πιο σιγά στο κινητό
- Πώς αντέδρασε το Βέλγιο στην απόφαση της FIFA για Μπαλογκάν: «Είναι ενάντια στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου»
- Ισραηλινοί επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα με τη Συρία μετά από αναφορές ότι ιδρύθηκε ισραηλινός οικισμός
- Ταμείο Ανάκαμψης: Τα χρονικά περιθώρια και ο κίνδυνος «ασφυξίας» – Η αθέατη πλευρά της απορρόφησης των κονδυλίων
- Zillennials: Γιατί η AI ευνοεί μια συγκεκριμένη γενιά – Το πλεονέκτημα της τεχνολογικής «διγλωσσίας»



