
Τάσος Ξιαρχό : Ο άγνωστος τσακωμός του με τον SNIK
O Τάσος Ξιαρχό μίλησε ανοιχτά για την κόντρα του με τον SNIK
Ο γνωστός χορογράφος και διαγωνιζόμενος στο J2US βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόντρα του με τον SNIK, ενώ εξήγησε τον λόγο που δεν μιλάνε.
Ο Τάσος Ξιαρχό δε δίστασε να μιλήσει για τα δύσκολα χρόνια στην αρχή της καριέρας του, αναφέροντας:
«Πέρασα στην αρχή της καριέρας μου πολύ δύσκολα γιατί είμαι μινιόν, αδύνατος και κοντούλης, δεν με έπαιρναν στις δουλειές. Δουλεύω από τα 17 μου και είμαι 28, δηλαδή 11 χρόνια αυτό το πράγμα, είναι η ζωή μου. Μιλάω πολύ αυστηρά σε αυτό».
Όσον αφορά την κόντρα του με τον SNIK, ο Τάσος Ξιαρχό είπε χαρακτηριστικά:
«Με πήραν τηλέφωνο τρεις μέρες πριν τα βραβεία MAD και μου ζήτησαν να κάνουμε μια χορογραφία με την Τάμτα.
Έγινε γνωστό, άρχισε να γίνεται χαμός με τα βιντεάκια στο instagram, χιλιάδες κόσμος και λέμε πάμε για video clip και θα βασιστούμε στη χορογραφία. Φτιάχνω τη χορογραφία, σκέφτομαι όλο πως θα γίνει και βλέπω ένα αποτέλεσμα που έχουν κόψει τα μισά και παίζουν όπως τα κλασσικά video clip και λέω “όχι πάλι το ίδιο”. Mου στέλνει η εταιρεία μήνυμα και μου λέει, “θα προωθήσεις το clip;”. Λέω “γιατί να προωθήσω κάτι που δεν προωθεί τη δουλειά μου. Ή πληρώστε με για να το κάνω ή να είναι κάτι που θα χαίρομαι να διαφημίσω”.
Συνεχίζοντας ο Τάσος Ξιαρχό είπε:
«Εκεί ήταν που έμαθα ότι ο Snik με έβρισε λίγο στην εταιρεία και είπε “ποιος νομίζει ότι είναι αυτός” γιατί ανέβασα ότι στην Ελλάδα οι σκηνοθέτες έχουν μάθει να μη δείχνουν το χορό αλλά άλλα πράγματα όπως σωματικά μέλη κτλ. Έκραξα πολύ άσχημα τον σκηνοθέτη γιατί όσα και να πει ο καλλιτέχνης, ο σκηνοθέτης είναι αυτός που ξεκινάει το project και το τελειώνει. Ήταν κοινή απόφαση να κοπεί το πρότζεκτ, συνδυασμός» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό :
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»





