
Νεκρός ο 16χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στο Μεσολόγγι
Τα τραύματα του ανηλίκου ήταν πολύ βαριά και η κατάσταση του εξαιρετικά κρίσιμη
Εχασε τη μάχη με τη ζωή ο 16χρονος που το μεσημέρι του Σαββάτου τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, στην οικία όπου διέμενε, στην περιοχή της Πλώσταινας στο Μεσολόγγι.
Ο 16χρονος, είχε αρχικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και είχε διασωληνωθεί, για να μεταφερθεί στη συνέχεια επειγόντως στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και στην ΜΕΘ Παίδων.
Σύμφωνα με το afriniopress.gr, τα τραύματα του ανηλίκου ήταν πολύ βαριά και η κατάσταση του εξαιρετικά κρίσιμη. Όμως, πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέκυψε στα τραύματά του.
Η οικογένεια του, επέδειξε μάλιστα την ψυχική δύναμη και πήρε την απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού.
- Αρκάς: Η καλημέρα της νέας εβδομάδας
- Για ποιες επιχειρήσεις γίνεται υποχρεωτικό το ψηφιακό δελτίο αποστολής
- Ο γρήγορος ύπνος πριν το μεσημέρι κρύβει περισσότερους κινδύνους από όσους νομίζεις
- Ο Τραμπ περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών – «Η ταχύτητα του δράστη ήταν εντυπωσιακή»
- Εκκαθαρίσεις, θρησκεία, πόλεμος: Το Πεντάγωνο στη δίνη ενός αχαλίνωτου Χέγκσεθ, που κάνει «πολιτιστικό πόλεμο»
- Συνταγή: Κεφτέδες κοκκινιστοί με φέτα







