
Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Άλμπα Βερολίνου!
Η ομάδα του Άιτο Ρενέσες επικράτησε και στον δεύτερο τελικό της Λούντβιχσμπουργκ και μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στην κορυφή της Γερμανίας.
Με το πρώτο ματς στο 88-65 ύπερ της, ουσιαστικά το δεύτερο ήταν τυπική διαδικασία για να έρθει στη συνέχεια και η στέψη της. Η Άλμπα Βερολίνου επικράτησε με 75-74 της Λούντβιχσμπουργκ και επέστρεψε στην κορυφή της Γερμανίας μετά από το 2008!
Η ομάδα του Άιτο Ρενέσες από το ξεκίνημα είχε την υπεροχή κλείνοντας το ημίχρονο με 42-35 και έφτασε να προηγείται με 14 πόντους στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου (50-64).
Από εκεί και έπειτα κατέβασε ταχύτητα, αφού για να χάσει τον τίτλο θα έπρεπε να ηττηθεί με πάνω από 23 πόντους, με την Άλμπα Βερολίνου στο τέλος να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να πανηγυρίζει το βαρύτιμο τρόπαιο.
Γκίφεϊ και Χέρμανσον ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους πρωταθλητές Γερμανίας με 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ από 13 είχε ο Έρικσον και 12 ο Ννοκό.
Τα δεκάλεπτα: 11-21, 35-42, 44-57, 74-75
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Τα πέντε γνωστά ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Μαζική αντιγραφή με AI στο Πανεπιστήμιο Brown: «Αν δεν υπερασπιστούμε την αλήθεια, τι αξιοπιστία θα έχουμε;»
- Η επιστήμη ξέρει γιατί το καλοκαίρι μας αγχώνει
- Πόσες στρατιωτικές επεμβάσεις πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ στα 250 χρόνια από την ίδρυσή τους;
- Επέκταση των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης σε όλη την αγορά εργασίας – Τι αλλάζει
- Τέλος στο λάδωμα για τα διπλώματα οδήγησης





