Η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας (PBOC) δήλωσε σήμερα ότι η οικονομική ανάπτυξη της χώρας βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις από την πανδημία COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο, παρά τα σημάδια βελτίωσης, από την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων.
Η PBOC ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια διατήρησης του δανεισμού σε χαμηλά επίπεδα, εκμεταλλευόμενη την πλήρη δυναμική των μεταρρυθμίσεων, ενώ θα μπορεί να ενισχύσει την οικονομική υποστήριξη για τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών