Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Τανιμανίδης : Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εύκολος στόχος

Σάκης Τανιμανίδης : Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εύκολος στόχος

Σε μια συνέντευξη εφ' ολης της ύλης ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για όλους και για όλα

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/6) ο Σάκης Τανιμανίδης, όπου και μίλησε και όλους και όλα.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για το πώς βίωσε τον κοροναϊό, απαντώντας και στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, ενώ αναφέρθηκε και στην επαγγελματική του ζωή αποκαλύπτοντας το τηλεοπτικά του σχέδια.

Η απάντηση σε εκείνους που δεν πίστευαν πως ο ίδιος και η Χριστίνα Μπόμπα διαγνώστηκαν με κοροναϊό

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια που δημοσιεύτηκαν στα social media τα οποία υποστήριζαν πως ο ίδιος και η Χριστίνα Μπόμπα δεν διαγνώστηκαν με κορονοϊό.

«Ήταν λίγο δύσκολο και για εμάς, έχοντας διαγνωστεί με κοροναϊό, να διαβάζουμε δημοσιεύματα ότι το κάναμε επίτηδες. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μάλιστα βρέθηκα πρόσφατα σε ένα νησί, περπατούσα και ένας ντόπιος με έπιασε και μου είπε “να σου πω, εκείνο με τον κοροναϊό πες ότι ήταν ψέματα”.

Ο κόσμος είναι καλόπιστος. Διάβαζε κάτι και το πίστευε. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτοί που τα γράφουν, όχι αυτοί που τα διαβάζουν. Εμάς μας έκαναν τεστ και βγήκαν αντισώματα. Δώσαμε πλάσμα για να βοηθήσουμε ανθρώπους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερή απόδειξη από αυτό ότι το περάσαμε. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

Δεν έχω σηκώσει ποτέ να πάρω τηλέφωνο για δημοσίευμα, ούτε απαντάω σε τέτοιου είδους ψέματα. Απλά αδιαφορώ. Εμένα με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου πάρα πολύ. Την ακούω, την προσλαμβάνω και αν χρειαστεί προσαρμόζομαι σε αυτή. Άλλο όμως να μου επιβάλλεις την άποψη σου.

Με τα αρνητικά σχόλια έχω εμπειρία. Γνωρίζω πως έχω επιλέξει να εκτίθεμαι με τη δουλειά που κάνω. Από το Word Party υπήρχαν αρνητικά σχόλια. Εμένα με θρέφουν τα αρνητικά σχόλια. Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη με τα αρνητικά σχόλια» εξήγησε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Συνειδητά εκτός τηλεόρασης

Ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε ότι είναι συνειδητά εκτός τηλεόρασης και «θα είμαι για αρκετό διάστημα γιατί ασχολούμαι με κάποια άλλα πράγματα δεν είναι αυτοσκοπός μου να είμαι στην τηλεόραση.

Όταν μου πρότειναν να κάνω το Survivor, η λέξη reality με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός. Κάνοντάς το επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά ότι μου αρέσει το εξωτερικό γύρισμα, η φύση και η περιπέτεια».

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εύκολος στόχος

Τέλος αναφερόμενος στην περίοδο που η σύζυγός του δοκιμάστηκε στην παρουσίαση ο Σάκης Τανιμανίδης είπε:

«Η Χριστίνα δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση αλλά ήρθε η πρόταση από το The Voice που της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ. Πριν καν βγει γράφανε ότι είναι κακή. Είναι εύκολο να παρεξηγήσει κάποιος τη Χριστίνα.

Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Άρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους».

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024