
Κοροναϊός : Πάνω από 1.000 θάνατοι καθημερινά στη Βραζιλία – Δεκάδες χιλιάδες νέα κρούσματα
Η Βραζιλία κατέγραψε 1.185 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 53.830 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι το προηγούμενο 24ωρο κατέγραψε 1.185 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 53.830 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Το βαρύτερο πλήγμα
Ο απολογισμός της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα που υφίσταται το βαρύτερο πλήγμα σε ολόκληρη την περιφέρεια της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής και το δεύτερο βαρύτερο στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ έφθασε έτσι τους 53.830 νεκρούς επί συνόλου σχεδόν 1,2 εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν προσβληθεί.
Χειρότερα, μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας θεωρεί ότι τα στοιχεία που ανακοινώνονται επίσημα σχετικά με τις μολύνσεις είναι πολύ υποτιμημένα.
Πηγή: ΑΠΕ
- Στοχευμένο χτύπημα του Ιράν στο Μπαχρέιν – Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν πόλεις κατά μήκος του Ορμούζ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 18 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Ζάκυνθος: Τροχαίο με «γουρούνα» είχαν δύο τουρίστριες – Έπεσαν σε γκρεμό 20 μέτρων
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»





