
Mad Clip: «Κάποτε τα κοριτσάκια τσίριζαν για τον Ρουβά, τώρα τσιρίζουν για εμάς»
Ο γνωστός τράπερ, Mad Clip, μίλησε για την αποδοχή του κόσμου, τις 240 εμφανίσεις που έκανε το 2019 και την οικονομική άνεση που έχει πλέον.
Ο γνωστός τράπερ, Mad Clip, μίλησε για την αποδοχή του κόσμου, τις 240 εμφανίσεις που έκανε το 2019 και την οικονομική άνεση που έχει πλέον.
Χρήμα, γρήγορα αμάξια, ναρκωτικά, γυναίκες: τα κύρια συστατικά των videoclips που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views στο YouTube, πολλές φορές περισσότερα και από αυτά των Αμερικανών ράπερ. Μια μουσική σκηνή που από το περιθώριο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατέληξε σε …φρενίτιδα!
«Ότι στόχο βάλω θα τον καταφέρω. Είτε έκανα ραπ, είτε πουλούσα λεμόνια θα το έκανα καλά» είπε ο MadClip σχολιάζοντας πώς μέσα από την τραπ μουσική βρήκε τον τρόπο να μεταφράσει την δική του αλητεία και να την κάνει εμπορική.
Δείτε τι είπε
- Πάσχα: Γεύματα αγάπης από τη Μητρόπολη Πειραιώς, τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δήμο Πειραιά
- Λάζαρος Κυρίζογλου: «Χωρίς ισχυρούς Δήμους, δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη»
- Ιράν: «Πρέπει να κηρύξει τη νίκη και να τερματίσει τον πόλεμο με δικούς του όρους», λέει πρώην ΥΠΕΞ της χώρας
- BHMAGAZINO – Easter Issue: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Ο Μαουρίτσιο Κατελάν άνοιξε τηλεφωνική γραμμή για εξομολογήσεις των αμαρτιών μας
- Στη Βουλή οι δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ2- Ποιους αφορά, ποια τα επόμενα βήματα




