
ΕΣΑΚΕ : Τι δεν έκανε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Καλές οι επιτροπές, αρκεί να δημιουργούνται για να βοηθήσουν κι όχι για να τιμωρήσουν. Άλλα έπρεπε να κάνει κι άλλα έκανε ο πρόεδρος
Είμαστε φανατικά υπέρ του ελέγχου, αλλά πρέπει πάντα να ιεραρχούμε τις ανάγκες μας, κάτι που ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και όσοι μαζί του παίρνουν τις αποφάσεις για τον ΕΣΑΚΕ μάλλον δεν καταφέρνουν να πράξουν.
Ας δούμε τι έκανε ο πρόεδρος της λίγκας και τι έπρεπε να κάνει, ώστε να δώσει ανάσα σε ένα πρωτάθλημα το οποίο παραπαίει, το οποίο είναι στα πρόθυρα της διάλυσης και σε κάθε περίπτωση είναι απολύτως αναξιόπιστο στα μάτια του μέσου φίλαθλου.
Ο κ. Γαλατσόπουλος (εδώ να σημειώσουμε ότι η ευθύνη είναι συλλογική κι όχι ατομική, όμως αυτός ως προεδρεύων -κι όχι κατ’ ανάγκη πρόεδρος- έχει την πρωτοκαθεδρία) έφτιαξε Επιτροπή, η οποία έχει ως βασικό μέλημα να… κόβει εκείνες τις ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.
Μου θυμίζει το αξεπέραστο τραγούδι με την εκπληκτική μουσική του αείμνηστου Θάνου Μικρούτσικου, που ερμήνευσε μοναδικά ο Γιώργος Νταλάρας και σε κάποια αποστροφή λέει «… την παρθενιά της επανορθώσαμε σφιχτά με ράμματα».
- Οι Λονδρέζοι βρίσκουν κατοικίες σε άδειους εργασιακούς χώρους
- Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά από τους εισαγγελείς να μην προχωρήσουν σε ενέργειες κατά της Ντέλσι Ροντρίγκες
- ΗΠΑ – Κίνα: Μια σύγκρουση για την Ταϊβάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική κλιμάκωση, σύμφωνα με μελέτη
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν


