Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Υπογράφει στη Ντόρτμουντ ο Μενιέ»

«Υπογράφει στη Ντόρτμουντ ο Μενιέ»

Η Ντόρτμουντ προχωράει σε μια σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ της. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», οι Βεστφαλοί έχουν συμφωνήσει για την απόκτηση του Τόμας Μενιέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει για τέσσερα χρόνια στην ομάδα του Λουσιέν Φαβρ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου με τους Παριζιάνους, ενώ […]

Η Ντόρτμουντ προχωράει σε μια σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ της. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», οι Βεστφαλοί έχουν συμφωνήσει για την απόκτηση του Τόμας Μενιέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει για τέσσερα χρόνια στην ομάδα του Λουσιέν Φαβρ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου με τους Παριζιάνους, ενώ καθοριστικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε η παρουσία των συμπατριωτών και συμπαικτών του στην Εθνική Βελγίου, Τόργκαν Αζάρ και Άξελ Βίτσελ.

Ο ίδιος είχε αρνηθεί πρόσφατα μια μικρή ανανέωση συμβολαίου από τον γαλλικό σύλλογο. Να σημειωθεί ότι για τον Μενιέ είχαν ενδιαφερθεί επίσης οι Τότεναμ, Άρσεναλ, Νάπολι και Βαλένθια.

Ο 28χρονος Βέλγος, που αποκτήθηκε για 6 εκατομμύρια ευρώ από την Κλαμπ Μπριζ, βρίσκεται από το 2016 στην Παρί, μετρώντας 128 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 13 γκολ και 21 ασίστ.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024