Αρκετά και σημαντικά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μίχαελ Ένινγκ ενόψει του ημιτελικού Kυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Φραν Βέλεθ τέθηκε νοκ άουτ, καθώς υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και να καθοριστεί το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ακόμα, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις για τον Ούγκο Σόουζα ήταν αισιόδοξες, φαίνεται ότι τελικά η συμμετοχή του πορτογάλου αμυντικού στην αναμέτρηση της Τετάρτης είναι αμφίβολη.
Αντίθετα, καμία ανησυχία δεν εμπνέει στους ανθρώπους του Άρη η κατάσταση της υγείας του Λίντσεϊ Ρόουζ, που τέθηκε στη διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.
Ιστορικό θα είναι το ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ 2026, αφού για πρώτη φορά θα διαρκέσει μισή ώρα για το προγραμματισμένο show με τη συμμετοχή της Σακίρα, της Μαντόνα και των BTS.