Τον περασμένο μήνα η Ιωάννα Τούνη προσέφυγε εκ νέου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς διέρρευσε στο Διαδίκτυο «ροζ» βίντεο που απεικονίζουν την ίδια σε πολύ προσωπικές της στιγμές.

Ειδικότερα η φιναλίστ του πρώτου «My Style Rocks», επισκέφτηκε τα γραφεία της Δίωξης μαζί με τον δικηγόρο της, καθώς άγνωστοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου στα οποία απεικονίζεται η ίδια.

Η Ιωάννα Τούνη δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα ανέβασε στο Διαδίκτυο και πώς αυτά τα βίντεο έφτασαν στα χέρια του.

Η αναφορά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Ιωάννα Τούνη:

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:

Υπ’ αριθ….., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε… και της Σ… γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α…., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ…. Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις … από Τ.Α Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ”Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g……» και «Z…..», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».

Τι δηλώνει η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είχε ερωτηθεί επί του θέματος όταν και πάλι είχαν διαρρεύσει «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο στις αρχές του 2018 και είχε πει τότε:

«Δεν έχω κάνει ερωτικό tape, όμως είμαστε η γενιά της τεχνολογίας και με ένα κινητό στο χέρι. Δεν γίνεται να μη βγάλεις μία φωτογραφία να στείλεις ή να σου στείλουν! Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει κάνει. Εάν πέσει σε λάθος χέρια σίγουρα είναι κάτι άσχημο».

«Τι να πω δηλαδή, σε περίπτωση που κάποιους πρώην μου διαρρεύσει φωτογραφίες… σκοτώστε τον;», είπε αφοπλιστικά η Ιωάννα Τούνη.

Σχετικά τώρα με τις νέες ενέργειές της, τα βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές εμφανίστηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες πορνό εν μέσω καραντίνας και διαμοιράστηκαν από πολλούς χρήστες του διαδικτύου, προκαλώντας φυσικά την αγανάκτηση και οργή της Ιωάννας Τούνη.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η Ιωάννα Τούνη δε φαίνεται να δίνει παραπάνω σημασία από όσο χρειάζεται, συνεχίζοντας τη ζωή της, όπως φαίνεται από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της στο Instagram,  στην Σαντορίνη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr