«Φύλακας – άγγελος» αποδείχθηκε τελικά αδέσποτο σκυλί που μπορεί να μην είναι ράτσας αλλά προστάτευσε το σπίτι και τα παιδιά που το φροντίζουν και υποχρέωσε δύο θρασύτατους διαρρήκτες που είχαν μπουκάρει σε διώροφη οικία στη Νέα Δημητριάδα να τραπούν τελικά σε φυγή.

Οι δύο επίδοξοι διαρρήκτες, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι στη γειτονιά λειτουργούσε λαϊκή αγορά και ο κόσμος πηγαινοερχόταν, εισέβαλλαν στο σπίτι περνώντας από το παρκινγκ διπλανής πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στο σπίτι εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν δυο νεαρά κορίτσια, αδερφές, ηλικίας 14 και 12 χρόνων, σε διπλανά δωμάτια, όμως άγρυπνη «φρουρός» ήταν η Μπέλλα, η σκυλίτσα τους, ένα όμορφο αδέσποτο που μεγαλώνει μαζί τους.

Οι διαρρήκτες πρόλαβαν να ανοίξουν ένα συρτάρι αλλά γρήγορα έγιναν αντιληπτοί από τη σκυλίτσα. Στην αρχή άρχισε να τους γαβγίζει προφανώς για να τους τρομάξει και στη συνέχεια τους επιτέθηκε, αναγκάζοντας τους να τραπούν σε φυγή, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τα ανήλικα κορίτσια ξύπνησαν από το θόρυβο και μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, ειδοποίησαν έντρομα τον πατέρα τους που έφτασε μετά από λίγα λεπτά στο σπίτι και ενημερώθηκε για το συμβάν.  Ψάχνοντας ο ίδιος μετά τι ακριβώς έχει συμβεί, διαπίστωσε πως το ένα από τα δύο άτομα πρέπει να φέρει στο χέρι του δαγκωματιά από τη μικρή σκυλίτσα, αφού βρέθηκαν κηλίδες αίματος, για τις οποίες ενημέρωσε τις αρχές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο