Δικηγόρος οικογένειας Μαρκέλλας: Τερατώδη ψέματα από την υπερασπιστική γραμμή
Η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την προσπάθεια ανατροπής της ανακριτικής κατάθεσης της κατηγορούμενης
Η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την προσπάθεια ανατροπής της ανακριτικής κατάθεσης της κατηγορούμενης.
Η κ. Ανάσογλου τόνισε αρχικώς ότι «είθισται όταν προανακριτικά ομολογούμε μπροστά στην πίεση των Αρχών, που εκμαιεύουν την αλήθεια, μετά όταν έχουμε έναν νομικό παραστάτη να συμβουλευόμαστε και να προσπαθούμε να το αλλάξουμε».
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην κατάσταση της μικρής τονίζοντας: «με ενδιαφέρει η ψυχική της υγεία. Κάνω τα πάντα για να μην νιώθει αποξενωμένο από την οικογένειά του».
Τόνισε μάλιστα ότι είναι άκρως ενοχλημένη από την υπερασπιστική γραμμή για τα «τερατώδη ψέματα που αναφέρει για την οικογένεια».
Σημείωσε μάλιστα, ότι «η μικρή έχει δει τη μητέρα της μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ αδερφός έχει τακτικότατη επαφή».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας